Zdieranie po slovensky na Chate pri Popradskom plese

28. septembra 2014, heartbeat, Nezaradené

Som dlhoročný turista, ktorý si väčšinou proviant prinesie vlastný,ale pri poslednej návšteve Chaty pri Popradskom plese som sa rozhodol,že navštívim Vašz reštauráciu.
Bol som zhrozený a sklamaný. Jediné, čo bolo po mojej návšteve pozitívne bol príjemný prístup mladého obsluhujúceho personálu.

Dal som si paradajkovú polievku,ktorá bola jednoznačne instantná a jej cena sa dá prirovnať k cenám polievok na Teryho chate alebo Zbojníčke.

A dal som si 0,5 litra čapovanej kofoly a keď mi ohlásili cenu 2 Eurá!!! Tak to už som ostal zhrozený.0,40 centov za 1 dcl čapovanej kofoly?????

Ešte na oficiálnej web stránke Chaty pri Popradsom plese  si dovolia napísať „Ponúkame skvelú domácu kuchyňu výlučne z kvalitných domácich surovín z biofarmy bez použitia konzervantov a mrazených polotovarov.“ Nie je im  hanba?? Kuchár ani nikdy nevideli domácu paradajkovú polievku.

A pýtať si za 0,5 litra kofolu 2 Eúrá?? Chata pri Popradsom plese je pripojená asfaltovou komunikáciou so Štrbským plesom , takže nemá žiadny problém so zásobovaním , tak akú prirážku si to pýtajú???

Byť majiteľom, tak sa hanbím ako pes,zaleziem a nikomu sa neukazujem.

Slováci, nenechávajte sa do nekonečna zdierať slovenskými „tiežpodnikateľmi“!