Založ si blog

Kde zoznamka, tam zoznamka

Od rozšírenia internetu sa postupom rozšírili aj zoznamky ako dôsledok uzatvrárania sa ľudí pred možnou priamou konfrontáciou alebo zlyhaním v reálnom nadväzovaní vzťahu a mohutým mediálnym trhom,ktorý si na internetových zoznamkach môže pertrahovať reklamu a marketing.Zoznamka sa teda stala len nástrojom k podnikaniu ľudí, ktorí by sa na reálnom pracovnom trhu presadili veľmi ťažko.
žiaľ, dospel som k záveru, že všetky zoznamky majú jeden spoločný menovateľ. Cládne v nich absolútne anonymita a tým pádom neexistuje kontrolný mechanizmus na to, aby tí,ktorí také zoznamky využívajú,boli aj trestaní. Mám na mysli minimálne používanie vulgarizmov, invektívnych vyjadrení, urážok,hanlivých slov až k páchaniu tretnej činnosti ako je distribúcia omamných a psychotropných látok, šírenie pornografického alebo prinajlepšom erotického materiálu či bezplatná inzercia k rôznym predajom či kúpam. Na toto majú slúžiť všetky tie zoznamky? Aká je úspešnosť týchto zoznamiek v reálnom nadviazaní vzťahu resp.k vzniku manželstva? Môj skromný tip je možno 1%.

Musím priznať, že aj ja som skúsil tento druh zoznamovania a to som naozaj jeden z tých šťastlivcov, ktorý zažil začiatky novodobého chatu v 90 rokoch, ktorý ešte mal nejakú tú úroveň. Ale s poľutovaním musím konštatovať, že taká degradácia ľudských osobností, aká sa rozvinula na internetových zoznamkach a chatoch je neuveriteľná a žiaľ čo je vážnejšie,má to to negatívny dopad na celú spoločnosť, keďže títo ľudia si tam vytvorili vlastný svet v štýle náhoda-pokus a tí,ktorí sa tam najivne aj dostanú s úprimným cieľom zoznámiť sa, aj tak,skôr či neskôr natrafia na tých historických „predátorov“ ,ktorí im zasadia psychologickú ranu priamo do srdca a následne príde vytriezvenie(v tých lepších prípadoch).
Myslím si, že najviac z týchto zoznamiek a chatov v rámci porovnania pohlavia vyťažili ženy. Môžu ovládať , skúšať, rozhadzovať siete a testovať mužskú psychickú odolnosť.Pre mužov sú tieto internetové formy len výbornou maskovacou formou k ľahkému získaniu ženskej“korysti“ a uvoľneniu svojho testosterónového napätia.

 

Tak teda pokračujme v maskovní vlastných identít za monitorom, schovávajme sa za klávesnicou a takto si naďalej prezentujme naše umelé ego, „prirodzené“ sebavedomie a klamstvom sa dopracujme k vytúženému cieľu- virtuálnemu zoznámeniu!

 

Lovu zdar a internetovej zoznamke zvlášť.

Čo má spoločné prezident SR A. Kiska a riaditeľ RTVS V. Mika?

10.01.2015

Silvester….je to deň, kedy sa všetci pripravujeme na ukončenie kaledárneho roka. Varíme silvestrovskú kapustnicu,robíme zemiakový šalát . kupujeme „populárnu“ zábavnú pyrotechniku,organizujeme sa ,aby sme v spoločnosti príjemných ľudí privítali Nový rok. Čo ma nekustočne sklamalo a ako Slováka-patriota urazilo bolo to, že vo verejnoprávnej RTVS pri [...]

Ego? Rytmus? Kam smeruje naša budúcnosť?

10.11.2014

Dobrý deň všetkým, som v rozčarovaní,ale nie sklamaný. To, čo predviedol pán JUDr.Michal Straka vo videu,ktoré zverejnil, je len zrkadlo celej novej mladej generácie,ktorá prebrala všetky negatívne kapitalistické návyky a zlozvyky,ktoré po roku 1989 boli len za železnou oponou.Agresivita, amorálnosť,neúcta, drzý prístup,bezcitnosť,pýcha…Takl som vložil do [...]

Zdieranie po slovensky na Chate pri Popradskom plese

28.09.2014

Som dlhoročný turista, ktorý si väčšinou proviant prinesie vlastný,ale pri poslednej návšteve Chaty pri Popradskom plese som sa rozhodol,že navštívim Vašz reštauráciu.Bol som zhrozený a sklamaný. Jediné, čo bolo po mojej návšteve pozitívne bol príjemný prístup mladého obsluhujúceho personálu.Dal som si paradajkovú polievku,ktorá bola jednoznačne instantná a jej [...]

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Russia Putin

Prepych a pád Putinovho generála. Aký luxus si užíval a ohrozí jeho škandál ministra obrany?

27.04.2024 06:00

Timur Ivanov protekčne prideľoval zákazky podnikateľovi, ktorý mu na revanš bezplatne postavil vilu a zadarmo obnovil nehnuteľnosť z 19. storočia.

Ondrej Lunter, župan, Michal Urda, primár, Martin Caudt

„Pľúciarov“ je zúfalo málo: Pacienti čakajú mesiace a čoraz viac ich zostáva úplne bez lekára

27.04.2024 06:00

Podľa posledných údajov NCZI na Slovensku 163 pneumologických a ftizeologických ambulancií, teda 303 lekárov a sestier, vybavilo za rok 763 709 návštev pacientov.

koláž, fotky, mReportér

Známe kúpeľné mesto je pýchou Slovenska, ale aj ikonický vodopád, pri ktorom nakrúcali seriál, ktorý milujú milióny ľudí

27.04.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 5
Celková čítanosť: 36248x
Priemerná čítanosť článkov: 7250x

Autor blogu

Kategórie